Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2018 19:46

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, final grubu maçında Artvin Belediyespor’u Çağıl’ın son saniyede gelen basketiyle 60-62 mağlup etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu 8. maçında deplasmanda Artvin Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Artvin Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Kulüp Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, yönetim kurulu üyesi Bora Çaylan da izledi. Maçın ilk periyodunda her iki taraf da hücumdan sayı üretti. Artvin Belediye bu periyodu 22-15’lik skorla önde bitirdi. Maçın ikinci periyodu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Artvin Belediye’nin sayılarına hücumlarda etkili olan Manisa Büyükşehir Belediyespor cevap verdi ve ikinci periyot 32-32 eşitlikle sonuçlandı.
Son Saniyede Güldük
Üçüncü periyotta etkili oynayan taraf Artvin Belediye olsa da Manisa Büyükşehir Belediyespor oyunu bırakmadı. Bu periyot Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 45-50 üstünlüğü ile bitti. Maçın son periyodu son haftaların en çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Birbirine üstünlük kurmak isteyen iki rakibin mücadelesi maçın son saniyesine kadar sürdü. Son 1 saniyeye 60-60’lık eşitlikle girilirken maçın sonucunu Çağıl’ın son saniye basketi belirledi. Çağıl isabetli atışının ardından sevinç gözyaşlarına boğuldu. Maçın sonunda soyunma odasına gelen Başkan Mevlüt Aktan, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu üyesi Bora Çaylan, oyuncuları kutladı.
Maç: Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu 8. Hafta Karşılaşması
Salon: Artvin Merkez Spor Salonu
Hakemler: Uygar Kurt, Burak Anlatıcı, Emircan Özkan
Artvin Belediyespor: Müfitcan(1), Çağatay(8), Mehmet(1),Mustafa(9) Oğuzhan, Cengiz(11),Tolga(5),Enes,Burak, Burak Kemal(10) Barış(15) Nikolay
Baş Antrenör: Hikmet Şahin Ateşdağlı
Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker(9), Selahattin(8), Zafer(3), Melih, Çağıl(5) Omay(7), Recai(7), Enis, Cihad(3), Umut(5),Mustafa(9) Okan(6)
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak
1.periyot: 22-15
2.periyot: 32-32
3.periyot: 45-50
4.periyot: 60-62

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu