20.12.2012 14:03

Son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle çıkışa geçen Manisa Belediyespor’da futbolcular ve teknik heyet, Malta Parkı’nda organize edilen yemekte bir araya geldi. Fasıl müziği eşliğinde düzenlenen yemekte konuşan Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, “Hafta sonu zorlu Çine deplasmanından galibiyetle dönerek bize olan güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 22 puanla lider İzmir İl Özel İdarespor’un üç puan gerisinde bulunan Manisa Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular, Malta Parkı’nda düzenlenen yemeğe katıldı. Yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Etiz, Muharrem Uzunlar, İsmail Özer, Ertan Korkmaz ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan’da katıldı. Fasıl müzik eşliğinde güzel bir gece geçiren futbolcular, Çine maçından galibiyetle ayrılacaklarının sözünü verdi.

Galibiyet İçin Gidiyoruz

Yemeğin ardından takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, ligin ilk yarısında en zorlu deplasmanlardan birine çıkacaklarını söyledi. Pazar günü Aydın’a galibiyet için gideceklerini ifade eden Uzunlar, “Bu yemek futbolcularımız için moral oldu. Hafta sonu zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu maçtan üç puanla ayrılarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.