Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.12.2012 14:24

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Yönetimini makamında kabul etti. Ziyarette Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Uslu Anaklı, yapılan hizmetlerde okullarının çehresinin değiştiğini söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri amacıyla imkânlar doğrultusunda her türlü desteği verdiklerinin altını çizerken, bakanlık temsilcilerinin Manisa Belediyesi’ni Türkiye’de okullara destek anlamında birinci olarak göstermesinin de kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Uslu Anaklı, Müdür Yardımcısı Halil Toprak, Öğretmen Temsilcisi Hürdoğan Çakır, Okul Aile Birliği Temsilcisi Ayşe Alkan ve Öğrenci Temsilcisi Mertcan Kavas ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Uslu Anaklı okullarına verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, “Sizlerin katkılarıyla okulumuzun çehresi değişti. Okulumuzda 3 bin 105 öğrenci eğitim görüyor. Bu öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlıyorsunuz. OSB’den de okulumuza gerekli destekler geliyor” dedi. Şehre dışardan gelen öğrencilere de “Kendini Yenile” projesi çerçevesinde kenti tanıttıklarının altını çizen Anaklı, “Öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimizle birlikte ücretsiz tanıtımlar düzenliyoruz. Tabi bu onların kentimize bakış açılarını değiştiriyor” dedi.

Değişimi Farkediyoruz

Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Halil Toprak’ta Manisa Belediyesi’nin okullarına verdiği desteklerden memnun olduklarını ifade etti. okullarının büyük bir aile olduğunu dile getiren Toprak, “Sizlerde bu aileye desteklerinizle katkı sağlıyorsunuz. Manisa dışından gelen öğrencilerimiz ve misafirlerimiz okulumuzla birlikte kentte ki değişimi bizlere ifade ediyorlar. Bizlerde sizlerin katkılarıyla bu değişimin yaşandığını onlara anlatıyoruz. Onlarda bizler gibi mutluluklarını belirtiyorlar. Bu nedenle sizlere ve ekibinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gençler Bizim Geleceğimiz

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yönetimini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gençlere sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Gençlere sahip çıkmalıyız. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimizi daha kişilikli, özgüveni sağlamlaşmış birer birey olarak yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize. Okullarımıza göreve geldiğimizden bu yana imkânlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bakanlık temsilcileri Manisa’da yaptıkları konferansta, Manisa Belediyesi’nin okullara destek anlamında birinci olduğunu dile getirmişti. Buda bizi gururlandırdı” dedi.

Her Alanda Hizmetlerimiz Var

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin güzelleşmesi adına sadece okullara değil her alanda hizmet yürüttüklerinin altını çizerken, “Tabi okullarımızın yanında camilerimizin, tarihi ve kültürel alanlarımızın da çevre düzenlemeleriyle birlikle ışıklandırmalarını yaptık. Şehrimize dışarıdan gelen misafirlerimiz gerek yapılan hizmetler, gerekse sosyal alanlar ve ışıklandırmalarıyla kentte huzurlu bir ortam olduğunu görebiliyorlar. Artık insanlarımız Manisa’da gece geç saatlere kadar rahat bir şekilde gezebiliyorlar. Amacımız yaşayan bir Manisa oluşturmak” dedi. Başkan Ergün konuşmasının sonunda içerisinde Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtıldığı “Manisa Değişiyor” kitaplarından konuklarına hediye etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu