Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.12.2012 15:07

Manisa’da hizmet veren servis araçlarının ‘J’ plakaya geçmesi ve kooperatif çatısı altında toplanması amacıyla Manisa Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, konunun ayrıntılarını görüştü. Halk Otobüsleri’nde yaşanan dönüşümün servis araçlarında da sorunsuz olması amacıyla çalışmaların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, “Ocak ayı içerisinde servis araçlarını ‘J’ plakaya geçme noktasında bir çatı altında toplayacağız” dedi.

Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Servis araçlarının ‘J’ plakaya geçmesiyle ilgili konunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Manisa’da kanayan bir yaraya el atıldığını söyledi. Bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Enli, “Halk otobüslerinde yaptığınız yenilikler neticesinde Manisa’ya güzellikler katıldı. Manisa Belediyesi ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü doğrultusunda kentimizde çığır açacak olan servis araçlarının dönüşümü noktasında da inşallah hayırlı kararlar alırız. Manisa’ya yakışan güzellikleri kazandırmak amacıyla sizlerle birlikte çalışıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, Manisa’nın ulaşımında önemli bir dönüşüm yapıldığını, bunu servis araçlarında da yapmak istediklerini söyledi. Zorlu bir sürecin geride bırakıldığını, bugün gelinen süreçte ise sürücülerin ve yolcuların memnuniyetlerini dile getirmeleriyle doğru bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Ergün, bu konuda emeği geçenlere de teşekkür etti.

Servis Araçları Ocak Ayında “J” Plakaya Geçiyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, halk otobüslerinde yaşanan dönüşümün ardından Manisa’da sayıları bin 100’ü geçen servis araçlarının da denetim altına alınması ve kooperatif bünyesinde toplanması amacıyla Ulaşım Hizmetleri ve Şoförler Odası ile birlikte bu çalışmaların startını verdiklerini söyledi. Başkan Ergün, “Okullarımızla birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ne hizmet veren servis araçlarının daha iyi hizmet verebilmesi ve trafiğinde rahatlaması amacıyla bu çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız son aşamaya geldi diyebiliriz. Amacımız Ocak ayı içerisinde servis araçlarının ‘J’ plakaya geçmesini sağlamak” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu