Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.12.2012 17:41

Manisa Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nin açılışı Kuşlubahçe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katılırken, Dernek Başkanı Ramazan Güzel açılışlarına katılanlara teşekkür etti.

Manisa’da yaşayan Balkan Göçmenlerinin bir araya gelerek kurduğu Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nin açılışı Kuşlubahçe’de yapıldı. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, 23. Dönem MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu, Haldun Oluç, Mazlum Yüzgider ile birlikte Dernek Başkanı Ramazan Güzel, dernek yöneticileri, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendilerini bir araya getirdiği için Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerine teşekkür ederken, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Manisa’da biliyorsunuz hemşeri dernekleri adı altında bir festival organize ettik. Festivalde 18 hemşeri derneğimizi bir araya getirdik. Eğer bizde Manisa’da yaşıyorsak, Manisa’nın havasını soluyup, bu kentin suyunu içiyorsak el birliğiyle Manisalılık ruhunu oluşturmamız gerekiyor. Bu kapsamda kentimizde ilk defa birlikte olabilmenin mesajlarını verdik. Manisa’da yaşayan tüm hemşerilerimiz de Manisa’dayız, Manisalıyız ruhuyla hareket ederek, güzel bir örnek sergilediler. Bugün bu birlikteliğimizde bunun güzel bir göstergesidir. Bu dernek Lokalinin açılışına öncülük eden başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış öncesinde birer konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral’da hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılış Kurdelesi Hep Birlikte Kesildi

Konuşmaların ardından Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nin açılış kurdelesini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Güzel ve davetliler hep birlikte kesti. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu