Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.06.2018 17:07

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde rakiplerine göre daha mütevazi bir ekiple ve düşük bütçeyle yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, mutlu sona ulaşmanın, büyük bir mucizeye imza atmanın onurunu ve gururunu yaşıyor. Final grubu maçlarında sezonu 2’inci sırada tamamlayarak adını Türkiye Basketbol Ligi’ne yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları sezon başında son anda kurulan kadrosuyla çok büyük işlere imza attı. Uzun lig maratonunda önce normal sezonu lider olarak bitiren Manisa’nın dev adamları ardından ise play-off eleme turunu geçti ve son olarak final grubunu 2’inci sırada tamamlayarak mutlu sona ulaştı.

Türk basketbolu, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un potada ki başarısını konuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sezon başında Basketbol Şubesi Sorumlusu Asbaşkan Orkun Şıktaşlı’nın sunduğu basketbol takımını kurma projesine tam destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kulüp başkanı Mevlüt Aktan bu oluşumun ortaya çıkmasında başrolü oynamışlardı. Spora ve sporcuya verdiği destekle tüm sporseverlerin büyük takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kulüp başkanı Mevlüt Aktan’ın büyük destek verdiği dev adamlar birçok zorluğu aşarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmenin sevincini yaşadılar.
Rakipler Aylar Öncesinden Çalışmalara Başlarken, Manisa Büyükşehir Belediye Spor İse Son Anda Lige Katılmaya Karar Vermişti
Manisa’ya uzun yıllar beklediği basketbol heyecanın yaşatmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yönetimi ilk olarak takımın başına geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka A Takımı'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Ceyhun Cabadak’ı getirdi. Ardından ise çok kısa bir sürede düşük bir bütçeyle transferler başladı ve takım kadrosu kuruldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un rakipleri aylar öncesinden yeni sezon çalışmalarına başlarken, rakiplerinin oldukça gerisinde kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yoğun bir çalışma temposu bekliyordu. Baş antrenör Ceyhun Çabadak yönetiminde yeni sezon çalışmaları başladı. Çok yoğun bir tempoda çalışmalarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sezonun ilk maçında rakip mücadele vereceği Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B grubunda Fethiye Belediyespor’du.
Manisa Büyükşehir’in Dev Adamları Sezona Fırtına Gibi Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları sezona çok iyi başlangıç yapmış ve Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Fethiye engelini 92-81’lik galibiyetle aşmıştı. B grubunda sezona Fethiye Belediye galibiyetiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları daha sonraki haftalarda ise Gemlik Basketbol, Edirne Bld. Edirnespor, UPS Spor, Erzurum BŞB Gençlik, Mamak Bld. Yeni Mamakspor, İzmir BŞB, Final Spor ve Tenis Eskrim Dağcılık’ı mağlup ederek sezona 9 maçta 9 galibiyetle başlayarak rakiplerine korku salmıştı.
Normal Sezonu Zirvede Bitirdi
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Erkekler Basketbol 2’inci Ligi’nde B grubunda normal sezonu lider olarak bitirmiş ve gözünü Serra Sünger İnegöl Belediyespor ile oynayacağı play-off eleme turu maçlarına çevirmişti. Final grubu maçlarına kalmak için play-off eleme turunu geçmek zorunda olan yeşil beyazlı dev adamlar iki maçta da rakibini mağlup ederek adını final grubu maçlarına yazdırmayı başarmıştı.
Final Grubu Maçlarında Fırtına Gibi Esmeye Devam Etti
Gözünü Türkiye Basketbol Ligi’ne diken Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, baş antrenörü Ceyhun Cabadak  önderliğinde hedefe emin adımlarla koşmaya devam ediyordu. Final grubu maçlarında ilk rakip Artvin Belediyespor’du. İlk maçta güçlü rakibini Atatürk Spor Salonu’nda 86-76 mağlup etmeyi başaran Büyükşehir’in dev adamları final grubu maçlarına da müthiş bir başlangıç yaptı. Final grubunda oynadığı 14 maçta 10 galibiyet ve 4 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, final grubu maçlarını 2’inci sırada tamamlayarak adını Türkiye Basketbol Ligi’ne yazdırmayı başarmıştı.
Yine Büyük Bir Gurur Yaşadılar
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri ve takımın başarısı için gecesini gündüzüne katan baş antrenör Ceyhun Cabadak, yardımcıları ve basketbolcular büyük bir coşkuyla ve gururla Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmenin gururunu yaşayarak sezonu noktaladılar.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu