Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.06.2018 15:46

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıgöl ziyaretinin ardından Alaşehir ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Ergün’ü Alaşehir Belediyesi önünde Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak karşıladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Alaşehir ilçesine ziyarette bulundu. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve vatandaşların karşıladığı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, partili vatandaşlar eşlik etti.
Esnafları Ziyaret Etti, Bayramlarını Kutladı
Ziyaret kapsamında Başkan Ergün ve beraberindekiler Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak Sevgi Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Ergün ve beraberindekiler esnafların ve vatandaşların geçmiş bayramlarını kutladı. Başkan Ergün ve beraberindeki protokol üyeleri sokak üzerinde bulunan bir kahvede oturarak vatandaşlarla sohbet etti.
Başkan Ergün’e Meşale Yaktılar
Başkan Ergün’e esnaf ziyareti sırasında bir grup esnaf meşale yakarak sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Ergün burada bir süre esnafların yanında durarak sohbet etti. Hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve beraberindekiler, yol üzerinde bulunan Alaşehir Eşmeliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bakkal Şükrü Evi’nde İncelemede Bulundu
Başkan Cengiz Ergün, esnaf ziyaretlerinin yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Bakkal Şükrü Evi’nde incelemede bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu