19.06.2018 19:25

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salı günü mesaisinde Sarıgöl, Alaşehir, Ahmetli ilçe ziyaretlerinin ardından programını Turgutlu’da tamamladı. Turgutlu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanında çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaşları selamladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayları Nurullah Savaş ve Şinasi Savran, MHP İlçe Teşkilatı ve meclis üyeleri ile birlikte Turgutlu ilçesini ziyaret etti. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, Atatürk Bulvarı’ndaki esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Bulvar boyunca Turgutlu halkı ile sohbet eden Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramları’nı da kutladı.
Orta Park’ta Çay Molası
Başkan Ergün ve beraberindekiler, Atatürk Bulvarı’ndaki selamlaşmanın ardından Orta Park’ta çay molası verdi. Burada ilçe ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan heyet, çay molasının ardından programını tamamladı.