11.07.2018 13:29

Atletizm branşında yaşadığı başarılarla Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gururu olan Ahmet Bayram, Erciyes’te düzenlenen ‘ Sky Ultra Trail Run’ koşusunda genel klasmanda 3’üncü, kendi yaş grubunda ise 1’inci olarak kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi ve çifte kupayla Manisa’ya döndü. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti şimdi gözünü Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan ‘Kazancı Dostluk’ koşusuna çevirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları çeşitli branşlarda katıldıkları yarışmalarda Manisa’mızın ve kulübümüzün adını başarıyla duyurmaya devam ediyorlar.  Atletizm branşında kulübümüze ve Manisa’mıza sayısız kupa ve madalya getiren Ahmet Bayram son olarak Erciyes’te düzenlenen ‘ Sky Ultra Trail Run’ koşusunda genel klasmanda 3’üncü, kendi yaş grubunda ise 1’inci olarak göğsümüzü kabarttı. Çifte kupayla Manisa’ya dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram şimdi gözünü 15 Temmuz tarihinde Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan ‘Kazancı Dostluk’ koşusuna çevirdi.
“ Kulübümüzün ve Manisa’mızın Adını Başarıyla Duyurduğum İçin Çok Mutluyum”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Erciyes’te düzenlenen Sky Ultra Trail Run’ koşusunda genel klasmanda 3’üncü, kendi yaş grubunda ise 1’inci olmanın sevincini yaşadığını söyleyerek, “ Bana en iyi imkanları sağlayan kulübüm sayesinde çok önemli başarılara imza atıyorum. Kulübümüzün bizlere sağladığı imkanlar çok iyi. Bizlere de çok çalışmak ve başarılı olmak düşüyor. Şimdi ki hedefim ise Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan ‘ Kazancı Dostluk’ koşusundan en iyi dereceyle dönmek” diye konuştu.