12.07.2018 07:58

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig Takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 25 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks’ı renklerine bağladı. Son olarak Almanya Ligi takımlarından TSV Cralisheim Merlins’in başarısı için ter döken Derrick Michael Marks, bu takımda 16 maçta forma giydi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamlarında dış transfer çalışmalarında bu kez renklere bağlanan isim 25 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks oldu. Son olarak Almanya Ligi takımlarından TSV Cralisheim Merlins takımının formasını giyen Derrick Michael Marks bu takımda 16 maça çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 1 yıllık sözleşme imzalayan Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks, yeşil beyazlı ekibin Ağustos ayında başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarında yer alacak.
Çaylan , “ Çok Değerli Bir Oyuncuyu Renklerimize Bağladık”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan bir süredir renklerine bağlamak istedikleri Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks’ı takıma kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyleyerek, “  Derrick Michael Marks, teknik ekibimizin uzun süredir yakından takıp ettiği bir oyuncuydu. Gerekli görüşmeleri yaptık ve yaptığımız yazışmalarla resmi sözleşmeyi imzaladık. Amerikalı oyun kurucumuz Derrick Michael Marks bizim hedeflerimize önemli katkı sağlayacak bir isim. Bu transfer camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Derrick Michael Marks’ın Kariyeri
2010-2011 ( Plainfield)   Plainfield Central High Scool
2011-2012 ( Boise State)  NCAA
2012-2013 (Boise State) NCAA