Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2018 19:09

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf sergisi ve 15 Temmuz konulu konferans Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlenen kalkışma hareketinin 2. Yıldönümünde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sabah Manisa Garnizon Şehitliğinde başlayan etkinlikler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda anı defterinin imzalanmasıyla devam etti.       
15 Temmuz Konulu Sergi Açıldı
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen anı defteri imzalanması etkinliğinin ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile protokol üyeleri Kültür Merkezi’nde düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve yerel ajanslardan temin edilen 123 fotoğrafın yer aldığı sergi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Müftüsü Sinan Cihan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve protokol üyelerinin katılımıyla açıldı. Açılışı yapılan sergi, protokol üyeleri tarafından gezilerek incelendi.
15 Temmuz Konulu Konferans Düzenlendi
15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından Lale Salonu’nda Celal Bayar Üniversitesi tarafından konferans düzenlendi. Lale Salonu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nadim Macit katıldı. Prof. Macit yaptığı konuşmasında FETÖ’nün tarihine değinerek bilgiler verdi. Prof. Macit’e konuşmasının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu