09.08.2018 11:46

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Evde Bakım Hizmetlerinin günden güne büyüdüğünü dile getiren Daire Başkanı Talip Akbaş, Hizmetlerden duyulan memnuniyet ve çalışan arkadaşlarımıza duyulan güven, bu hizmetin verimliliğinin artmasını sağlıyor” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık personeli, diyetisyen, kadın-erkek kuaförü, temizlik görevlisi, psikologlardan oluşan uzman ekiplerle vatandaşlara hizmet veren ‘Evde Bakım Hizmetleri’ ekipleri, çalışmalarıyla da diğer şehirlere örnek oluyor. Yapılan hizmetleri yakından takip eden Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Saruhanlı’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla başlayan hizmetin günden güne büyüdüğünü ve bu hizmete ihtiyaç duyan ailelerin yardımcısı olduklarını belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, “Hizmetlerden duyulan memnuniyet ve çalışan arkadaşlarımıza duyulan güven, bu hizmetin verimliliğinin artmasını sağlıyor. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımızı özenle sürdüreceğiz” diye konuştu.