Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.08.2018 12:18

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Fırat Çakıroğlu Kavşağı’nın devamı ve Laleli Kavşağı’nda yaptığı peyzaj uygulamalarıyla şehre dışarıdan gelenleri yeşiller içerisinde karşılıyor. Renklerin uyumu ve çarpıcılığıyla ile adeta görsel şölen sunan peyzaj uygulaması vatandaşlardan tam not aldı.

Şehrin her noktasını daha estetik bir görüntüye kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, peyzaj uygulamalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı kentin cadde, bulvar ve parklarında gerçekleştirdiği peyzaj uygulamaları ile vatandaşlara adeta görsel şölen sunuyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Fırat Çakıroğlu Kavşağı’nın devamı ve Laleli Kavşağı’nda etkin projelendirme ve uygulama sürecinden sonra çalışmalarını tamamladı. Fırat Çakıroğlu Kavşağında renklerin uyumu ile çarpıcı bir peyzaj uygulaması gerçekleştiren Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler devamında ise taflan çeşitleri, berberis, şimşir ve sikasla ise bir ahenk oluşturuyor.  Laleli Kavşağı’nda ise zeytinle ve şimşirler ile bir peyzaj uygulaması gerçekleştiren daire başkanlığına bağlı ekiplerin bu çalışmaları vatandaşların büyük beğenisi topladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu