Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.08.2018 12:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gasilhane Binalarını hizmete aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından ilçe merkezlerinde çalışmaları başlatılan gasilhane hizmet binaları, faaliyete başlıyor. Bu kapsamda Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinin gasilhaneleri açıldı. Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır da, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve görevli gassallar ile birlikte gasilhanelerde incelemelerde bulundu. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen defin işlemlerinin artık tek noktada yapılabileceğini dile getiren Daire Başkanı Serpil Çakır, “Ebediyete intikal eden vatandaşlarımızın, yıkanıp temizlenip, kefenleme işlemleri bu hizmet binalarında yapılacak. Halkımızın, yakınlarını kaybettiği o zorlu günlerinde yanlarında olarak, onlara destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu