Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.08.2018 09:58

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde yapım çalışmaları aralıksız devam eden Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, üst geçidin en kısa zamanda ulaşıma açılacağını söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ölüm kavşağı olarak nitelendirilen noktada yapım çalışmaları devam eden Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Kayda, Ankara istikametinde bulunan iniş rampasının toprak dolgusunun tamamlandığını, Manisa-İzmir istikametindeki iniş rampası için zemin iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
“İnsan Hayatı Her Şeyden Önemli”
Köprülü kavşak sayesinde ölümlü kazaların son bulacağını dile getiren Başkan Kayda, “Yıllardan beri Salihli’de dört yol kavşağında ölümlü kazaların olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile bu konuyu masaya yatırdığımızda insan hayatının her şeyden önemli olduğunu ortaya koyduk ve çok ciddi bir yatırıma kalkıştık. Göreve geldiğimiz günden beri Salihli’mizin değişimi ve gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz. Dört yol kavşağı ve garaj önünde üst geçidimiz hızla yükseliyor. Öyle zannediyorum ki, bayram sonrasında bitme noktasına gelecek. Salihli’mize hayırlı olsun. Yapılamaz, bitmeyecek denilen projeleri hayata geçirdik. Pazaryeri, Masal Ormanı Parkını bitirdik, yağmur suyu bitme noktasına geldi. Prestij Caddelerinin büyük bir kısmı tamamlandı. Bu yapılan üst geçit Salihli’nin vizyonunu değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyor, köprülü kavşağımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu