Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.08.2018 14:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Gençlik Merkezi’nde işaret dili, keman, gitar ve resim kursları başladı. Kurslara yoğun ilgi gösteren öğrenciler de samimi, ferah ortamı ve iletişimin güçlü olduğu MASMEK Kurslarından yararlanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılan kurslar gençlere yeteneklerini keşfedecekleri yeni bir dünyanın kapısını aralıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesine kazandırılan ve ilçedeki gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerinin artmasını sağlayan Sarıgöl Gençlik Merkezi’nde MASMEK bünyesi altında İşaret Dili, Keman, Gitar ve Resim kursları başladı. Kurslara yoğun ilgi gösteren gençler, MASMEK bünyesi altında samimi, sıcak ve iletişimin güçlü olduğu ortamını tercih ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. İlçedeki gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlere ve kendilerini geliştirici kurslara yönelimlerinin arttığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, “Sarıgöl Gençlik Merkezimizde MASMEK bünyesinde işaret dili, keman, gitar ve resim kursları başladı. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği kurslarımızda kayıtlar devam ediyor” dedi.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu