10.08.2018 16:04

Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 2018-2019 sezonunda oynayacağı maçların fikstürü belli oldu. İstanbul Sheraton Ataköy’de gerçekleştirilen fikstür çekimine Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünü temsilen Asbaşkan Orkun Şıktaşlı katıldı. Yeşil Beyazlı temsilcimiz ligin ilk haftasında Yalova Belediye takımını Manisa’da ağırlayacak.

Türkiye Basketbol Liginde 2018-2019 sezonu fikstürleri belli oldu. Sheraton İstanbul Ataköy’de gerçekleştirilen fikstür çekimine, Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, TBF yetkilileri ve Kulüp Temsilcileri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 16 takımın mücadele edeceği Türkiye Basketbol Ligine evinde ağırlayacağı Yalova Belediye maçıyla merhaba diyecek. Türkiye Basketbol Ligi, 12 Ekim 2018 tarihinde başlayacak, 3 Mayıs 2019’da bitecek.
Akhisar Belediye Maçı 3.Hafta’da Oynanacak
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nin diğer Manisa takımı Akhisar Belediye ile ligin 3.haftasında karşı karşıya gelecek. İlk maçın ev sahipliğini Manisa Büyükşehir Belediyespor yapacak.
Dev Adamlarımızın 2018-2019 Sezonu Fikstürü
1.Hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor- Yalova Group Belediye,