19.08.2018 14:27

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde hummalı bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde 80, ilçelerde de 50 olmak üzere toplam 130 kişilik ekiple görev yetki ve sorumluluk alanlarındaki tüm noktalar pırıl pırıl temizleniyor.

Kurban Bayramı boyunca Manisalıların rahat ve huzurlu olması için görevini sürdürecek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir çalışma programı içerisinde. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri de, temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa ve ilçelerindeki görev, yetki ve sorumluluk alanındaki cadde ve yollar, yeşil alanlar, tertemiz bir şekilde vatandaşların kullanımına sunuluyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yoğun bir çalışma içerisinde. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için tüm tedbirleri almış durumdayız. Görev, yetki ve sorumluluk alanımızdaki olan noktalarda, hem süpürgeci arkadaşlarımız titiz bir çalışma yürütüyor, hem de araçlı temizlik çalışmalarımız yapılıyor. Merkezde 80, ilçelerimizde de 50 olmak üzere 130 personelimizle Manisalı hemşehrilerimizin bayram boyunca hizmetinde olacağız. Tazyikli su ile müdahalelerimiz oluyor. Caddeler, yollar, yeşil alanlar, mezarlıklar, bisiklet yolları gibi noktaların tümünü temizleyerek, Kurban Bayramı’na hazır bir hale getireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” diye konuştu.