Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.09.2018 09:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Soma ilçesini ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki çalışanlarıyla bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede sürdürdüğü yatırım ve çalışmalarını sürdürüyor. Sorunları ve talepleri yerinde tespit eden Manisa Büyükşehir Belediyesi çözüm yollarını da sorumlu personel ve yetkililer ile oluşturarak zaman kazanıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Soma ilçesine ziyarette bulundu. Geçtiğimiz günlerde Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürvekili görevine getirilen Can Doğan Cansever’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Şaşmaz, ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerin sorumlu personelleri ile de toplantı yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda, yetkili ve sorumlulardan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmeleri ve vatandaşların memnuniyetlerinin sağlanmasını, mağduriyetlerin ve çözüm önerilerinin en kısa zamanda sağlanmasını istedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu