14.09.2018 14:20

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Yenidoğan Mahallesi’nde 6 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Altyapının ardından mahalleye 11 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği altyapı projeleri ile mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 154 Mahalle Projesi ile Akhisar’ın Yenidoğan Mahallesi’nde de alt ve üstyapı dönüşümü yaşanıyor. Mahallede ekipler, 1 kilometre kanalizasyon ve 5 kilometre içme suyu hattını sağlıklı hale getirdi. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede11 bin metrekarelik kilit parke işine imza atılıyor.
“Büyükşehir Belediyemizin her hizmetinden yararlanıyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden yararlandıklarını belirten Yenidoğan Mahalle Muhtarı Osman Ceyhan, “Mahallemizin merkezinde ve bağlısı olan yerleşim yerlerindeki altyapı çok eskiydi. Devamlı sorun meydana geliyordu. Altyapımız yenilendi. Şimdi de kilit parke taş döşeniyor. Bu hizmetlerden memnun olmamak imkansız. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Selamlarımı iletiyorum” dedi.