Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2018 16:03

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Afyon’da katıldığı Federasyon Kupasının ikinci maçında Yalova Belediyespor ile karşılaştı. Üstün oyunu ile rakibine 18 sayı fark atan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı 86-68 kazandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da düzenlenen Federasyon Kupasının ikinci maçında Yalova Belediyespor ile karşılaştı. Maçı Asbaşkan Orkun Şıktaşlı da izleyerek takımı yalnız bırakmadı. Maçın ilk periyodunu Manisa Büyükşehir Belediyespor 20-15 önde bitirdi. İkinci periyotta rakibinin hücuma çıkmasına izin vermeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor skor üretmeyi bildi ve bu periyodu da 46-32 skorla önde bitirdi ve soyunma odasına moralli gitti. Maçın üçüncü periyodunda rakibinin sayı üretmesine izin veren yeşil beyazlılar sayı farkı azalsa da üstünlüğünü korudu ve bu periyot 60-54 Manisa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta iyi oyununu devam ettiren yeşil beyazlılar zorlanmadı ve aradaki sayı farkını arttırarak maçtan 18 sayı farkla 86-68 galip ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor grubunun 3. Maçını Bursaspor ile oynayacak.
Maç: Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Grup Maçı
Salon: Afyonkarahisar Prof. Dr Veysel Eroğlu Spor Salonu
Hakemler: Yücel Çilingir, Fatih Güler, Mesut Öztürk
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gurur(7), Fırat(7) Alihan Deniz(8) Derrick(11) Arif( 7) Çağıl(5), Zafer(3), Tunahan(11), Orbay(14), Devin(13)
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak 
Yalova Belediyespor: Stephen(18), Kyle(17), Erin(2), Onur(6), Mustafa(2), Salih(5), Melih(4), Mert(12), Hadi, Oğuzhan(2)
Baş Antrenör: Mehmet Kabaran
1.Periyot: 20-15
2.Periyot: 46-32
3.Periyot: 60-54
4.Periyot: 86-68

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu