Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2018 16:17

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı nedeniyle kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği aşure ikramının adresi bu kez Karaköy Pazartesi pazaryeri oldu. Yaklaşık 2 bin kişiye kendi elleriyle bolluk ve bereketin simgesi olan aşureyi dağıtan Başkan Ergün, vatandaşların hayır duasını aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle geleneksel hale getirdiği aşure günleri etkinliği kapsamında Karaköy Pazartesi pazaryerinde aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat katıldı.  Aşure dağıtımı öncesi eller semaya açılarak, dualar okundu
Allah hayırlarımızı kabul etsin
Okunan duaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kısa bir konuşma yaptı. Muharrem Ayı’nın Manisalılara, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Ergün,” Muharrem ayı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz aşure hayrının Allah katında kabul olmasını diliyorum.  Geleneksel hale getirdiğimiz bu aşure hayrını sağlık ve sıhhat içerisinde önümüzdeki yıllarda da yapmayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.
2 bin kişiye aşure dağıtıldı
Karaköy Pazartesi Pazaryeri’ndeki aşure hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Ergün, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu. Vatandaşlar gerçekleştirilen aşure ikramı nedeniyle memnuniyetini paylaşarak, yapılan hayrın Allah katına kabul olmasını diledi. Yapılan etkinlikte yaklaşık 2 bin kişiye aşure hayrında bulunulduğu belirtildi. Aşure hayrının ardından Başkan Ergün, kahvede çay molası vererek vatandaşlarla sohbet etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu