25.09.2018 12:01

Burdur Judo İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Burdur Belediyesi Ali Boyacıoğlu İller arası Ümitler Judo Turnuvası Burdur’da yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcuları, 5 altın, 5 gümüş, 5 bronz madalya kazanarak, erkeklerde takım birincisi oldu ve büyük bir başarıya daha imza attı.

Katıldığı tüm spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, judo dalında önemli bir başarıya daha imza attı. Burdur Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Burdur Belediyesi Ali Boyacıoğlu İller arası Ümitler Judo Turnuvası’nda ter döken Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları, 5 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak, erkeklerde takım birincisi olmayı başardı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor’la birlikte turnuvada toplam 16 takım ve 250 sporcu ter döktü.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Dereceye Giren Sporcuları ve Elde Ettikleri Dereceler

1.        Mert GÜLGÖNÜL              60 kg            1

2.        Fidan ÖGEL                         63 kg          1