Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2018 12:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 10 kilometrelik altyapı işini noktaladığı Akhisar’ın Hamitköy Mahallesi’nde başladığı 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında sona yaklaştı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini sağlıklılaştırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında yapılan alt ve üstyapı yatırımları sayesinde mahalleler dönüşümü yaşıyor. Bu kapsamda, Akhisar’ın Hamitköy Mahallesi’nde 10 kilometrelik altyapı işini noktalayan ekipler, başlamış olduğu 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında da sona yaklaştı.

“Eskiden ne doğru düzgün altyapımız vardı, ne de üstyapımız”
Mahalle Muhtarı Mustafa Sadak, “Çalışmalardan çok memnunuz. Çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a bizlere bu hizmetleri kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Eskiden ne doğru düzgün altyapımız vardı, ne de üstyapımız. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu