Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2018 15:18

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezdeki atıksuların Yunusemre ilçesinde yeni inşa edilen atıksu arıtma tesisine ulaşmasını sağlayacak kollektör hatlarında ikinci etap temizlik çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve temiz bir çevre inşası adına çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ’nin bu amaçla Yunusemre ilçesinde inşa ettiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nin test çalışmaları öncesinde, altyapı işleri de hız kazandı. Merkezdeki atıksuların tesise intikalini sağlayan toplayıcı hatlarda geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen çalışmanın ardından, Doğu ve Batı kollektör hatlarındaki ikinci etap temizliklerine başlandı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen iş kapsamında, uzun yıllar içerisinde kullanılamaz hale gelen 2 kilometrelik hattaki tıkanmaların giderilmesinin yanı sıra yeni hat döşeme maliyeti de ortadan kaldırılıyor.
15 Milyon TL’lik tasarruf sağlandı
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Daha önce 800 metrelik kısmını temizlediğimiz kollektör hattının geri kalan 2 kilometrelik kısmında da çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmamız sayesinde, mevcut hatları kullanılabilir hale getirerek 15 Milyon TL maliyetinde yeni bir hat döşenmesi ihtiyacını ortadan kaldırıyoruz. Merkezde inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesisimizde de şuan elektrik akşamların montajı gerçekleştiriliyor. Test çalışmaları sonrasında tesisimizi devreye alarak, atıksu kaynaklı kirliliğe son vereceğiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu