25.09.2018 16:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü, Muharrem ayı vesilesiyle aşure etkinliği düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Müdürlüğü önünde düzenlenen aşure hayrına Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Ahmat Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Mutlu Akyol, vatandaşlara aşure ikram etti, düzenlenen etkinlik vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Aşure dağıtımının ardından Kaymakam Akyol, Canan Karabulut'un Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğündeki kişisel yağlı boya sergisinin de açılışını yaparak sergiyi gezdi. Serginin 9 Ekim tarihine kadar gezilebileceği belirtildi.