25.09.2018 16:21

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Afyon’da katıldığı Federasyon Kupasının A Grubu son maçında Bursaspor ile karşılaştı. Maçtan 80-79 mağlup ayrılan dev adamlarımız grubundan üçüncülükle ayrıldı ve Federasyon Kupasına veda etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da düzenlenen Federasyon Kupasının A Grubu son maçında Bursaspor ile karşılaştı. Maçın ilk periyodunu Manisa Büyükşehir Belediyespor 22-18 önde bitirdi. İkinci periyotta kontrollü oyununu skora da yansıtan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyodu da 34-43 önde bitirdi ve soyunma odasına moralli gitti. Maçın üçüncü periyodunda hücum sayılarını arttıran ve hızlı oynayan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyottan da 64-57 önde ayrıldı. Son periyotta Bursaspor’un hücumdan sayı üretmesine izin veren ve savunma hattını iyi kullanamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor son saniyelerde üstünlüğü de kaybetti ve maçtan 80-79 mağlup ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Federasyon Kupası A grubunu üçüncü olarak bitirdi ve kupaya veda etti.
Maç: Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Grup Maçı
Salon: Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Tahsin Kuzu, Erhan Gürsel, Seyhan Topaloğlu
Bursaspor: Can(4), Erbil, Gökhan(10), Mehmet(6), Karlo(18), Recep(14), Emre(8), Dejan(20)