Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2018 17:37

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Eylül ayı toplantısını Saruhanlı’da gerçekleştirdi. Saruhanlı’da faaliyet gösteren engelli derneklerinin temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda engellilerin sorunları dinlendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu’nun Eylül ayı toplantısı Saruhanlı’da yapıldı. Toplantıda komisyon üyelerinin yanı sıra Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ile Saruhanlı’da faaliyet gösteren engelli derneklerinin temsilcileri yer aldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda engelli dernek temsilcileri de tek tek söz alarak engellilerin sorunlarını Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu üyelerine aktardı. Toplantının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu üyelerini evinde ağırladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu