25.09.2018 17:39

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’ne bağlı ekipler, Gördes’te öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servisleri denetimden geçirdi. Servis araçlarını tüm detaylarıyla inleyen ekipler, standartlara uygun olmayan araçlara cezai işlem uyguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’ne bağlı ekipler il genelinde toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimlerine hızla devam ediyor. Bu kapsamda daire başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi için Gördes’te servis araçlarını kontrolden geçirdi. Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün,” Gerçekleştirdiğimiz denetimlerde hem okul servislerini, hem de personel taşımacılığı yapan J Plakalı araçları kontrolden geçirdik. Amacımız toplu ulaşım araçlarının gerekli standartlara uygun olarak vatandaşımıza hizmet vermesi. Bu doğrultuda il genelinde denetimlerimize devam edeceğiz ”dedi.