Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2018 17:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’in annesi Mahmude Açıkdil, 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de acılı günlerinde Açıkdil ailesini yalnız bırakmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’in annesi Mahmude Açıkdil, yaşama veda etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de zorlu günlerinde Açıkdil ailesini yalnız bırakmadı. Merhume Mahmude Açıkdil’in naaşı gerekli işlemlerin yapılması için ilk olarak Kırtık Gasilhanesi’ne getirildi. Başkan Ergün, burada Açıkdil ailesine ve yakınlarına taziye mesajlarını iletti. Şehzadeler ilçesi İbrahim Çelebi Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa CBÜ Rektörü Ahmet Kemal Çelebi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Burak Aslay, Mahmut Bilgen, Şehnaz Yılmaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı İl Başkanı Mehmet Balaban, 27. Dönem Manisa MHP Milletvekili Adayı ve Selendi Eski Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Belediyesi Eski Başkanlarından Zafer Ünal, Açıkdil ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasının ardından Merhume Açıkdil’in naaşı gözyaşları arasında 1. Çatal Mezarlığı’na defnedildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu