Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.10.2018 15:55

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirerek, il genelindeki hizmet ve yatırımları değerlendirdi. Başkan Ergün, atıksu arıtma tesislerinden altyapı inşasına ve dere ıslahlarına kadar birçok projeye hayat verdiklerini ifade ederek, “Kurulduğunda masa ve sandalyesi dahi olmayan bir kurumdan, bugün geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde gerçekten de göğsümüz kabarıyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile birlikte daire başkanları yer aldı. MASKİ’nin il genelinde hayata geçirdiği altyapı yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda Başkan Ergün, MASKİ yönetimine ve ekibine özverili çalışmalarından ve başarılarından dolayı teşekkür etti.
“Böyle bir ekibin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, idare bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda sürekli olarak dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, “İdaremiz, hizmet yatırımlarıyla herkesin hayranlıkla baktığı bir kurum oldu. Manisamıza hizmet noktasında ilgi ve özverilerini esirgemeyen tüm ekibimize teşekkür ederim. Ben de böyle bir ekibin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum” dedi.
“3 bin 106 kilometrelik altyapı yatırımı yaptık”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde Manisamızın 17 ilçesinde şimdiye kadar 3 bin 106 kilometrelik altyapı yatırımı gerçekleştirdik. MASKİ’nin dağ bayır, gece gündüz demeden inşa ettiği içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları ile içme suyu depolarının bakım onarımı gibi olmazsa olmaz yatırımlarla vatandaşlarımız yıllardır hasretini çektikleri hizmetlere kavuştular” dedi.
“Manisa Merkez AAT için gün sayıyoruz”
İl genelindeki atıksu alanında yapılan yatırımlara da değinen Başkan Ergün, “Gediz ve Bakırçay’ı kirlilikten kurtarılması adına da yine yoğun bir mesai yürütüyoruz. Yakın zamanda Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisimizde de su alımına ve test çalışmalarına başlayacağız. 65 milyon TL gibi bir maliyetle inşa ettiğimiz tesisimiz, hizmete girmek için gün sayıyor” diye ekledi.  
“Geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde göğsümüz kabarıyor”
MASKİ’nin Manisa genelinde yürüttüğü tüm çalışmalardan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ergün, “MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun başta olmak üzere genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek isterim. Manisalılara hak ettikleri hizmetleri ulaştırmak adına var gücümüzle el birliğiyle çalışıyoruz. Kurulduğunda masa ve sandalyesi dahi olmayan bir kurumdan, bugün geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde gerçekten de göğsümüz kabarıyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu