Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.10.2018 17:41

Haydi Manisa Başlıyoruz!
Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor, 13 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de ilk maçında Atatürk Spor Salonunda Yalova Grup Belediyespor’u konuk edecek. Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, Cumartesi günü oynanacak olan ligin ilk haftasında Manisalı basketbol severlerden büyük destek bekliyor.
Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetimindeki Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, Recai Öztürk, Devın Searcy, Derrıcks Marks, Tunahan Dikmen, Orbay Kaya, Gurur Baybora, Omay Yıldırım, Fırat Töz, Arif Erhan Kocamış, Çağıl Topbaş, Zafer Sezer Alp ve Deniz Genç’li kadrosuyla Cumartesi günü saat 17.00’de ligin ilk haftasında Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Yalova Grup Belediyespor maçında parkeye iniyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyon olarak adını Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ne yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, 13 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de konuk edeceği Yalova Grup Belediyespor maçında Manisalı basketbol severlerden büyük destek bekliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Geri Sayım Başladı          
Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 1. haftasında konuk edeceği Yalova Grup Belediyespor maçının hazırlıklarında sona doğru gelen ve nefesini tutan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları bugün Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışma yapan dev adamlar öğleden sonra ise salonda teknik ve taktik çalışması yaptı. El parmağında sakatlığı bulunan kaptan Recai Öztürk, ayak bileğinde sakatlığı bulunan Zafer Sezer Alp ve sağ dizinde sakatlığı bulunan Devın Searcy’nin Yalova Grup Belediyespor maçında forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacak.
Manisa Büyükşehir Belediyespor-Yalova Belediyespor Maçı Ücretsiz
13 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Manisa Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Yalova Grup Belediyespor karşılaşmasında basketbol severlerden maça giriş ücreti alınmayacak. Geçtiğimiz sezon Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde kendi evinde oynadığı maçlarda önemli bir taraftar desteğini arkasına alan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, Cumartesi günü oynanacak olan Yalova Belediyespor maçında da tribünleri dolu görmek istiyor.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu Basketbolcuların Açıklamaları…
Gurur Baybora:
Geçtiğimiz sezonu Bursaspor’da geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi forvet Gurur Baybora, Cumartesi günü konuk edecekleri Yalova Grup Belediyespor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “ Yaklaşık 5 tane hazırlık maçı oynadık. Federasyon Kupasında maçlar oynadık. Bunların hepsi çok verimli geçti. Artık gerçek hikaye başlıyor bizim için. Cumartesi günü Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde maçlarımız başlıyor. Öncelikle Manisalı basketbol severleri bizleri desteklemeye davet ediyorum. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Yalova Grup Belediyespor’la iki tane maç yaptık hazırlık döneminde. İki takımda birbirini çok iyi tanıyor bence. Ben daha iyi takım olduğumuzu düşünüyorum. Burada taraftarlarımızın desteğiyle ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Tunahan Dikmen: Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında İstanbulspor’dan takıma kazandırdığı Tunahan Dikmen ise yaptığı açıklamada, “ Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Herkes bu hazırlık döneminde elinden geleni yaptı. Cumartesi günü oynayacağımız maça hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Evimizde, seyircimiz önünde oynayacağımız maçı galibiyetle bitirmek istiyoruz. Tüm Manisalı basketbol severleri Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz” dedi.
Devın Searcy: Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bir başka yeni transferi Amerikalı pivot Devın Searcy, Yalova Grup Belediyespor’la oynayacakları zorlu maç öncesinde yaptığı açıklamada, “ Umarım ilk maçımızı kazanacağız. İlk maçımıza taraftarlarımızın önünde başlamak güzel bir şey bizim için. Umarım iyi bir şekilde sezona başlar ve o ivmeyi arkamıza alırız ve bu şekilde devam eder. Çok kuvvetli bir lig gerçekten. Oyuncularda kuvvetli. Türk oyuncularda kaliteli bence. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde iyi bir mücadele olacak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu