Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.10.2018 09:07

Alaşehir’de bir dizi incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezindeki personellerle bir araya geldi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’a da ziyarette bulunan Genç, vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu.

Alaşehir ilçesinde çeşitli incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezindeki personellerle bir araya geldi. Çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Genç, son olarak Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın konuğu oldu.
İletişim halinde olalım
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü’ne giderek, Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü İdari İşler Sorumlusu Mustafa Korkusuz ve personeller ile bir araya geldi ve yapılan çalışmaların eksiksiz yapılması talimatını verdi. Genç, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin temsilcileri sizlersiniz, Alaşehirli vatandaşlarımızın hizmetlerden en iyi şekilde faydalanması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İletişim halinde olalım. Bizim amacımız budur” dedi.
Çocuklar Kültür ve Sanat Merkezinde Çok Mutlu
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti. Minik öğrencilerin velileri ile karşılaşan Genç, herhangi bir problem olup olmadığını sordu. Velilerin “Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nden çok memnunuz” ifadelerini büyük memnuniyetle karşılayan Genç, kültürel aktivite uygulaması yapan minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Genç, “Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerimiz ilgi görüyor. Minik öğrencilerimiz burada aldıkları eğitimin dışında kültürel ve sosyal faaliyetlerle adeta kendilerini tanımaya başlıyorlar. Velilerimiz ile de görüşme fırsatı bulduk. Sorun yok” dedi.
“Birliktelik bizlere güç veriyor”
Genç, son olarak Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı ziyaret etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi ortaklığında yapılacak hizmetler ve yeni projeler konuşuldu. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimi sürekli bizleri ziyaret ediyor. Bu birliktelik bizlere güç veriyor” dedi.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu