Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.10.2018 16:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Cuma Mahallesi’nde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak dizayn edilecek Havuzluçarşı’da bir kilometrelik içme suyu hattını sağlıklı hale getirmek için çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu sorunu yaşayan her noktada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Cuma Mahallesi’nde bulunan ve ilçe merkezinin ticaret merkezi olarak kullanılan Havuzluçarşı’nın oldukça eski ve yıpranmış olan içme suyu hattının yenileme çalışmasına başladı. İçme suyu hattı yenileme çalışması başlayan Havuzluçarşı, Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı işleri yapılarak prestij caddesi olarak dizayn edilecek. MASKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışma tamamlandığında çarşı esnafına daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanmış olacak. MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici çalışmaları yakından takip etti.
“Başkanımıza sonsuz güveniyoruz”
Havuzluçarşı Esnafı Şerif Aykanat, “MASKİ tarafından ilçemize güzel hizmetler yapılıyor. Çarşımızda içme suyu hattı yenilenmeye başladı. Güzel ve faydalı bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Çünkü Başkanımıza sonsuz güveniyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de daha güzel hizmetler bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz” dedi.
“MASKİ, bu hizmetle farkını gösterdi”
Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı olarak görev yapan aynı zamanda Adnan Menderes Mahalle Muhtarı olan ve çarşı içerisinde esnaflık da yapan Seyyide Cenki, çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizin ilk kurulan nostaljik çarşısı olan Havuzluçarşı’daki içme suyu hattımızın yenilenmesi gerekiyordu. Sağ olsun MASKİ ekipleri çalışmalara başladı. Hizmetlerden memnunuz. Yapılan her hizmet emek olduğu için güzeldir. MASKİ, bu hizmetle farkını gösterdi. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.
“MASKİ, esnafları da düşünüyor”
Çarşı Esnafı Galip İpek, “Çarşımızın en eski esnaflarındanım. MASKİ biz esnafları da düşünüp içme suyu hattımızı yeniliyor. Bu hizmetten çok memnunuz. İnşallah yakın zamanda da çalışma tamamlanır. Cengiz Başkanımızdan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
“Tarihi çarşımıza MASKİ eli değdi”
Cuma Mahalle Muhtarı Mustafa Ulukan, “Çarşı'mızın içme suyu hattı MASKİ tarafından yenileniyor. Bugüne kadar bu kapsamda bir çalışma çarşımızda gerçekleşmedi. Tarihi çarşımıza MASKİ eli değdi. Ticari faaliyetleri engellemeden, çarşıya gelen konuklarımıza engel teşkil etmeden yürütülen çalışma için ayıca MASKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve MASKİ ekiplerine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu