Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.11.2018 15:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Manisa Şubesi’ni ziyaret etti. Akbaş,  ZİÇEV’in Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sağlık hizmetleri konusunda bazı talepleri olduğunu ve bu talepleri yerinde incelemek için ziyarette bulunduklarını dile getirdi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Fisun Mersinli ile birlikte ZİÇEV Manisa Şube Başkanı Hüseyin Okumuş’un konuğu oldu ve hizmet binasında incelemelerde bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “ZİÇEV yönetiminin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden sağlık konularında bazı talepleri oldu. Sağlık İşleri Dairesi olarak bizde hem hastalarımızı ziyaret etmek hem de talepleri yerinde görmek için ziyarette bulunduk. Evde bakım hizmetleri dolayısıyla biz de kurum olarak bu tarz hizmetlere aşinayız. Kurum olarak bazı noktalarda eksik olduklarını söylediler, biz de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ve kurumların ihtiyaçlarını karşılama noktasında var olduğumuzu göstermek istedik. İnşallah önümüzdeki günlerde taleplerini değerlendirerek, elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu