11.12.2018 16:19

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’ndeki mevcut içme suyu hattının sorunlu bölümünü yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların refah içerisinde yaşamaları için il genelinde altyapı çalışmalarına ara vermiyor. MASKİ ekipleri bu kapsamda, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde içme suyu hattında yaşanan problemi de çözüme kavuşturdu. Mahalledeki mevcut içme suyu hattının sorunlu kısmı MASKİ ekipleri tarafından yenilendi. Döşenen yeni hat sayesinde mahalle sakinlerinin eski hattan dolayı yaşadıkları mağduriyet ortadan kaldırılarak mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlandı.
“MASKİ, bir dediğimizi iki etmiyor”
Caferbey Mahalle Muhtarı Sezai Ocak, “Mahallemizdeki içme suyu hattımızın bir kısmında yaşanan sorun yüzünden sık sık arıza ve kesinti ile karşılaşıyorduk. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsun ekipler anında müdahale ederek hattımızı yenilediler. MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Bir dediğimizi iki etmiyorlar. Yapılan hizmetlerin hepsi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” diye konuştu.