Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.12.2018 17:11

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kamu yararına çalışan vakıf ve derneklere yönelik gösterdiği hassasiyet, her kesimden takdir topluyor. Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu da, kuruma destek ve katkılarından dolayı Başkan Ergün’e teşekkür plaketi gönderdi. Plaket Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve THK Demirci Şube Müdürlüğü tarafından Başkan Ergün’e takdim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt, THK Demirci İlçe Saymanı Mustafa Barış ile birlikte, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu imzasıyla kurumlarına verdiği destek ve katkılardan dolayı gönderilen teşekkür plaketini Başkan Ergün’e takdim eden Akkurt ve Saymaz, böylesi önemli bir kuruma verdiği katkılar nedeniyle teşekkürlerini sundular.
Başkan Ergün’den Teşekkür
İnce düşüncesi nedeniyle THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve THK Demirci İlçe Saymanı Mustafa Barış’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan güzide kurumumuz Türk Hava Kurumu’na teşekkür ediyorum. 2009 yılından bu yana kamu yararı gözeterek çalışan tüm vakıf ve derneklere destek noktasında hassasiyetle çalışma yürütüyoruz. Bundan sonra da bu çizgimizde devam edeceğiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu