Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.12.2018 14:57

Milli Mücadele kahramanlarından Manisa eski müftüsü Müftü Ahmet Alim Efendi, vefatının 88. yıldönümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programla mezarı başında anıldı. Müftü Alim Efendi’nin ruhuna ithafen duaların okunduğu anma programına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi İdari İşler Müdürü Hasan Torun ve Müftü Alim Efendi’nin torunları katıldı.
Manisa’nın kurtuluşunda önemli rol alan isimlerden olan Müftü Ahmet Alim Efendi, ölümünün 88. yıldönümünde Çatal Mezarlığı’nda bulunan kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi İdari İşler Müdürü Hasan Torun ve Müftü Alim Efendi’nin torunları katıldı. Mezarı başında yapılan anma töreninde okunan kuran tilaveti sonrasında Müftü Ahmet Alim Efendi’nin ruhuna ithafen dualar okundu, kabrine karanfil bırakıldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu