Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.12.2018 16:48

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı girişimiyle Salihli Sebze ve Meyve Hali’nde de bir takım etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Yerli Malı Haftası kapsamında Akaydın İlkokulu, Şehit Mustafa Kozak İlkokulu, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu, Eczacı Fadime Bolkan İlkokulu ve İsmail Bali İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Programa, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Haller Şube Müdürü Ferda Türker, Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Nilhan Kılıç, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Öğrenciler programda ilk olarak hal esnaflarının tezgâhlarını ziyaret ederek mevsim sebze ve meyveleri hakkında bilgiler aldılar. Öğrencilerle yakından ilgilenen hal esnafı ürünlerin üretim yeri, vücuda olan faydaları ve mevsimsel özellikleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyesi olan kırtasiye setleri

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu