Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.01.2019 14:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de, İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan ve geçtiğimiz aylarda battı (alt) kısmı hizmete açılan kavşağın yan yollarında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yürütülen çalışmaları takip eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek ilçeye dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, modern kavşağın trafikte güvenliği üst düzeye çıkaracağını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’e kazandırdığı dev projelerden biri olan, trafikte can ve mal güvenliğini sağlayacak olan kavşak projesinde işler yolunda. Geçtiğimiz aylarda battı (alt)  kısmı hizmete açılan kavşağın yan yollarında çalışmalar hız kazandı. Çalışmalar kapsamında yan yollarda kaldırım, bordür, istinat duvarı ve dolgu çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kula istikametinde de yağmur suyu hattı çalışması başlayacak. Özveriyle yürütülen çalışmaları Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da yakından takip ediyor.
Önemine Değindi
Trafik güvenliğinin üst düzeye çıkarılması amacıyla yapımına başlanan kavşağın ilçe için önemine değinen Uçak, “Yan yolları ve üst geçidini açmak için hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alaşehir büyük hizmetleri bir bir kavuşuyor. Büyük başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu