21.01.2019 15:31

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ikinci yarısına deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor beraberliğiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, son vuruşlarda başarısız olduklarını söyledi. Çok zor bir maça çıktıklarını söyleyerek sözlerine başlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Çok ağır ve balçık bir zeminde oynadık. Bize çok uygun bir zemin değildi. Maçın ilk yarısında rakibin oynamasına izin verdik. Maçın ikinci yarısında denge bizim lehimizeydi. Rakip ikinci yarıda kontra ataklarla sonuca ulaşmak istedi. Son vuruşlarda başarılı değildik. Üçüncü bölgede daha fazla sorumluluk alabilirdik. Üçüncü bölgede yine hastalığımız olan sorumluluk almaktan kaçındık. O bölgede eksiklerimiz devam ediyor. Artık bu maçı unutacağız. Her maç bir final. Şimdi önümüzde bir Kırklareli maçı var. Bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.