Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.07.2011 11:09

KANAL D ekranlarında yeni başlayan ‘Artiz Mektebi’ isimli yarışma programına katılan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun genç oyuncusu Ahmet Uğur Say, Manisalılardan destek istedi. Yarışmada yirmi kişi arasında yapılacak olan değerlendirmelerde ekranların yeni yüzü olmaya çalışacak olan Say, ayrıca jüride bulunan Nurgül Yeşilçay, Müjde Ar gibi oyuncuların yanı sıra ünlü Yönetmen Sinan Çetin’i etkilemeye çalışacak.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun genç ve yetenekli oyuncusu Ahmet Uğur Say, Kanal D ekranlarında yayına giren ‘Artiz Mektebi’ isimli yarışma programında, dereceye girebilmek için Manisalılardan destek istedi. Jüri üyeliklerini Nurgül Yeşilçay, Sinan Çetin ve Müjde Ar’ın, sunuculuğunu da Osmantan Erkır’ın yapacağı yarışma programında ekranların yeni yüzü olmaya aday yirmi yarışmacı arasında ter dökecek olan Say, yarışmada Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğinin sözünü verdi. Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda birçok oyunda görev alan Say son olarak, Kaç Baba Kaç ve Islak Ekmek oyunlarında da görev almıştı. Say’ın yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getiren Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Ahmet’in yarışmada iyi bir derece alacağına yürekten inanıyoruz. Tabi kendisi Manisalılarında desteğini bekliyor. Yarışmada ünlü oyuncu ve yönetmenler zaten iyi oyuncuları belirleyeceklerdir. Ahmet Uğur Say’ın da iyi oyuncular kategorisinde yerini alacağından şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyoruz. Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak kendisinin yanındayız” dedi. Öte yandan ilk olarak 30 Haziran Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayına giren ‘Artiz Mektebi’ isimli yarışma programı her Perşembe saat 20.00’de izleyicisiyle buluşuyor.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu