Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.03.2019 19:30

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Liginin 24.haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakibine karşı savunmada ve hücumda daha üstün oynayan dev adamlarımız maçı 89-76 kazandı ve play-off yarışında bende varım dedi. Maçta, Gurur, İlker, Derrick ve Omay çift haneli sayı üretti.

Türkiye Basketbol Liginin 24.hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. İlk periyotta rakibini adeta boğan dev adamlarımız bu periyodu 26-10 önde bitirdi. İkinci periyotta savunmada iyi kapanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçlük isabetleri ile bu periyodu da 48-32 bitirerek, soyunma odasına üstün gitti. Üçüncü periyotta Konyaspor hücumda daha etkili oynayarak aradaki sayı farkını kapatmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, hızlı ataklara çıkarak isabetli sayılar buldu ve üçüncü periyot da 67-56 Manisa üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta Konyaspor’un direncini iyice kırmaya başlayan ve rahat sayı bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı 89-76 kazanarak play-off yarışında ben de varım dedi. Maçta Gurur, İlker, Derrick ve Omay çift haneli sayı üretti.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 24. Hafta Karşılaşması
Salon: Selçuklu Belediyesi Spor Salonu
Hakemler: Orkun Yurtdaş, Egemen Ercan, Emir Can Özkan
Konyaspor: Ahmet(3), Cihan(13), Sinan, Sertay(2), Mert(11), Cihan, Marcus(26), Hamit(4), Murat(1), Jackie(16)
Baş Antrenör: Cengiz Karadağ
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gurur(14), İlker(11), Fırat(9), Deniz(3), Derrick(14), Erhan(11), Omay(11), Tunahan(8), Alper(8)
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak
1.Periyot: 10-26
2.Periyot: 22-22
3.Periyot: 24-19
4.Periyot: 20-22
Maç sonucu: 76-89 (Manisa Büyükşehir Belediyespor lehine)

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu