Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.03.2019 20:30

Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımının, Bölgesel Gelişim Lig’inde şampiyonluğunu ilan ettiği gün, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısından yetişen genç yeteneği Mehmet Uysal’da profesyonel takımda ilk golünü bugün oynanan Darıca Gençlerbirliği maçında ağlara bıraktı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu’nun Darıca Gençlerbirliği maçının kadrosuna aldığı Mehmet Uysal, karşılaşmanın 80. dakikasında Sinan Kurumuş’un yerine oyuna girdi. Maçın 89. dakikasında Çağrı’nın yaptığı ortada mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderen Mehmet Uysal, attığı golden sonra sevinç gözyaşları döktü.

Başkan Aktan, “ Senin Atacağın Daha Çok Goller Var”
Darıca Gençlerbirliği maçının ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor’un soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı. Tüm takımı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, kulübün altyapısından yetişen ve ilk golünü atan Mehmet Uysal’a sarıldı ve genç golcüyü özel olarak tebrik etti. Başkan Aktan, takımın genç futbolcusu Mehmet Uysal’a, “ Senin attığın gole takımın galibiyeti kadar sevindik. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da daha atacağın çok goller var. Hep böyle çok çalışmaya devam et. Senden beklentilerimiz büyük” diyerek moral verdi.  

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu