Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.03.2019 16:32

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak planladığı ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin de paydaş olduğu “GARD Ormanı” ağaç dikimi etkinliği, Yunusemre ilçesi Yağcılar mahallesi Akgöl Mevkii’nde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi etkinliğe, kumanya ve ulaşım desteği de verdi.
Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığı ile Pulmoner Rehabilitasyon Haftası dolayısıyla ağaç dikim etkinliği düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin de paydaş olarak yer aldığı ve Mart ayı içerisinde kutlanan Pulmoner Rehabilitasyon Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veterinerlik İşleri Müdürü İsmail Çam, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Fisun Mersinli, Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Yunusemre İlçe Sağlık Müdürü Ümit Atman, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Leyla Arıcı ile diğer kamu kurumlarının temsilcileri ile Polinas Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. Polinas Meslek Lisesi öğrencileri etkinliğe katılım sağlayan yetkili personel ve müdürler ile birlikte binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, etkinliğe, kumanya ve ulaşım desteği de verdi. Etkinliğe katılım sağlayan kamu kurumlarının temsilcileri desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu