26.03.2019 16:03

Bölgesel Gelişim Ligi’nde 3’üncü Grup’ta sezonu 52 puanla şampiyon olarak tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı, 26 maçta ağlara bıraktığı 70 golle en golcü takım olmayı başardı.

Mücadele verdiği Bölgesel Gelişim Ligi’nde 3. Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı, oynadığı 26 lig maçında ağlara bıraktığı 70 golle rakiplerini gol yağmuruna tuttu ve grubun en golcüsü olmayı başardı. Teknik Sorumlu Turgay Sütcüoğlu yönetiminde sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nda Berke Tertip attığı 12 golle takımın en golcü ismi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da toplam 13 futbolcu gol sevinci yaşadı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı, 26 lig maçında 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, rakip ağlara gönderdiği 70 gole karşılık kendi kalesinde ise 27 gol gördü.
Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nda Gollerin Dağılımı
Berke Tertip: 12 Gol