26.03.2019 17:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinin muhtelif mahallelerindeki otobüs duraklarını yeniledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltlanan yollarda modern araçlarla vatandaşların istedikleri noktaya ulaşmalarını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ihtiyaç duyulan mahallelerde durak yenilemelerine başladı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Soma ilçesinin çeşitli mahallelerindeki yeni otobüs duraklarının montajını tamamladı. Yenilenen duraklar, vatandaşların kullanımına sunuldu. Vatandaşları kışın yağışlardan, yazın da sıcaktan ve güneşten koruyan otobüs duraklarının il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda periyodik olarak yenileneceği bildirildi.