Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.04.2019 18:20

MHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı İl Başkanları ve Belediye Başkanları Ortak Toplantısı, kapanış toplantısıyla sona erdi.

MHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Ortak Toplantısı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kapanış konuşmasıyla son buldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve genel merkez yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da katıldı. Toplantının ikinci gününde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

“Çalışmaktan gocunmayacağız”

Teşkilat üyelerine çağrıda bulunan Genel Başkan Bahçeli, bir, diri ve iri olmalarını istedi. Cumhur İttifakı'nın 2023 lider ülke Türkiye'yi inşa etmek için seferde olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, her milliyetçi ve ülkücünün Türkiye Cumhuriyeti'nin meşakkatle kazandığı hak edilmiş ve çağdaş bir değer olan demokrasiye sonuna kadar bağlı olduğunu kaydetti. Toplantının sona ermesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP Lideri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu