Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2019 14:16

MASKİ Genel Müdürlüğü Yunusemre Karakılınçlı Mahallesi’nde olası su taşkınlarını önlemek amacıyla 850 metrelik dere yatağında temizlik çalışması yürütüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle daha sağlıklı ve güvenli yerleşimler inşa etmeye devam ediyor. Bu amaçla MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı Mahallesi içerisinden geçen derede 850 metrelik dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha öncesinde tamamlanan bir kilometrelik çalışmanın ardından, 850 metrelik alanda ikinci etap çalışmaları gerçekleştiriliyor.
“MASKİ sayesinde temizlenmeyen deremiz kalmıyor”
Karakılınçlı Mahalle Muhtarı İhsan Ökdem, “5 yıldır muhtarlık görevimi yürüttüğüm süre boyunca MASKİ’nin hizmetleri sayesinde çok rahat ettik. Şimdi de MASKİ aynı şekilde çalışıyor. Taşkın yaşanmasını önlemek için tedbir çalışmaları güzel bir şekilde yapılıyor. Çalışmalardan çok memnunuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu