26.04.2019 15:57

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Liginin 29.haftasında Sigortam Net İTÜ Basket takımına 72-63 yenildi.
Türkiye Basketbol Liginin 29.haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı İstanbul’da Sigortam Net İTÜ Basket ile karşı karşıya geldi. Adalet Turan Spor ve Etkinlik Salonunda oynanan karşılaşmayı Kulüp yönetim kurulu üyesi Bora Çaylan da izledi. Maçın ilk periyodu 16-6 Sigortam Net İTÜ Basket üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta rakibini biraz daha zorlayan dev adamlarımız hakem hatalarına da maruz kaldı. İkinci periyot 39-25 Sigortam Net İTÜ Basket üstünlüğü ile bitti. Maçın üçüncü periyodunda aradaki sayı farkını azaltan Manisa Büyükşehir Belediyespor son dakikalarda hücumdan sayı kazanamadı ve üçüncü periyot 54-45 Sigortam Net İTÜ Basket üstünlüğü ile geçildi. Son periyottaki skor dengesi özellikle hakem hataları ile de sürekli değişti. Aradaki sayı farkını kapatmak isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 72-63 mağlup ayrıldı.
Maç: Türkiye Basketbol Ligi 29.Hafta Karşılaşması
Salon: Adalet Turan Spor ve Etkinlik Salonu
Hakemler: Tahsin Kuzu, Ozan Gönen, Emir Can Özkan
Sigortam Net İTÜ Basket: Yunus(8), SemihBerkay(8), Cenk(17), Adem(7)AhmetMehmet(13)Jerome(9),Chad(10)